MAINLOGO

Taxi Bodegraven en Schiphol

Taxivervoer in Bodegraven

Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw taxivervoer van en naar Bodegraven. Honderden klanten zijn u al naar alle volle tevreden voorgegaan. Wij zijn 24 uur bereikbaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar inclusief alle feestdagen. Graag werken wij met vaste prijsafspraken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Binnen 15 minuten een betrouwbare en vriendelijke chauffeur voor uw deur? 

Bel ons, wij zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele wijze op uw eindbestemming wordt gebracht.

Schipholtaxi van en naar Bodegraven.​​​

Wij bieden de mogelijkheid om naar elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland gebracht te worden. Wij hebben vaste tarieven voor elke luchthaven. Vliegt u bijvoorbeeld vanaf Schiphol Airport, dan kunt er vanaf Bodegraven al tegen het voordelige tarief van €70,00 heengebracht worden. Reist u met een groter gezelschap? Dan zijn er personenbusjes beschikbaar tot 8 personen, deze rijdt vanaf Bodegraven al tegen het scherpe tarief van €90,00.
Wilt u ook opgehaald worden vanaf bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol Airport, dan kan dat uiteraard ook. Voor een retour bent u vaak goedkoper uit dan parkeren op Schiphol, u bespaart brandstof en u ervaart het comfort van voor de deur worden opgehaald en weer netjes te worden afgezet ongeacht de dag of tijdstip. Wij zorgen ervoor dat wij er staan indien uw vlucht is geland. Is dit later dan gepland? Geen enkel probleem, wij monitoren uw vluchtnummer en passen onze chauffeurs daarop aan.

Valet parking? Goedkoop parkeren op schiphol?
Onze Taxiservice is vaak Goedkoper én Comfortabeler.

Rotterdam airport transfer van en naar Bodegraven.​

Om drukte te mijden, kiezen velen reizigers ervoor om te vliegen vanaf Rotterdam – The Hague Airport. Geen drukte, snel ingecheckt en geen lange wachtrijen op Rotterdam Airport. Kiest u ervoor om te vliegen vanaf Rotterdam Airport vanaf Bodegraven? Dan is dit al mogelijk vanaf €60,00 per enkele reis. Voor een groter gezelschap tot 8 personen betaalt u €80,00. Er is voldoende ruimte voor uw hand(bagage), de auto’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden u een comfortabele reis.

Bel ons, wij zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele wijze op uw eindbestemming wordt gebracht.

Hierbij kunt u denken aan:

Airporttaxi​

Zakelijk
taxivervoer

Groepsvervoer

School/leerlingen vervoer

Tijdelijk taxivervoer voor uw minder mobiele werknemers?

Is een van uw werknemers verongelukt en niet in de gelegenheid om met eigen vervoer naar kantoor te komen, maar kan hij of zij wel gewoon aan het werk? In dit geval verzorgen wij graag het vervoer van en naar het werk zodat u niet slinkt in arbeidscapaciteit. Zo is het taxivervoer vaak sneller, efficiënter en goedkoper dan u denkt! Vanuit Bodegraven kunnen wij uiteraard vaste maar ook scherpe prijzen bieden, wij halen de werknemer dan op van het woonadres en brengen deze veilig en voordelig naar uw bedrijf. Dit kan uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mail of bel ons voor meer informatie en/of voor een vrijblijvende offerte.

Zakelijk taxivervoer in Bodegraven

Bent u opzoek naar vervoer voor uw bedrijf en of klanten dan bieden wij onze zakelijke diensten graag aan. Heeft u een bedrijf in de regio van Bodegraven dan kunnen wij ervoor zorgen dat onze taxichauffeur binnen vijftien minuten ter plaatse kan zijn.
Wij bieden scherpe vaste tarieven aan voor veel verschillende vaak gereden routes, ook kunt u gebruik maken van onze zakelijke luchthaven diensten vanaf Bodegraven en omgeving. Wij hebben luxe comfortabele auto’s ter beschikking. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de discretie en betrouwbaarheid van de chauffeur, zo kunt u erop vertrouwen dat uw zakenrelaties op een goede en discrete manier op bestemming worden gebracht.