MAINLOGO

Taxi Reeuwijk en Schiphol

Goedkoop taxivervoer in Reeuwijk en omgeving

Wij verzorgen verschillende soorten taxivervoer in Reeuwijk en omgeving. Wij bieden de laagste prijs tegen de beste service. Wij beschikken over ruime comfortabele auto’s welke in alle gemakken zijn voorzien. U hoeft niet lang te wachten voordat wij in Reeuwijk aanwezig kunnen zijn.

Welk vervoer kunt u aan denken?

Taxi vanuit Reeuwijk naar de luchthaven Schiphol

Gaat u met vakantie? Of op zakenreis dan kunt u voordelig een luchthaven taxi bij ons boeken. Wij rijden voordelig met de taxi vanuit Reeuwijk naar elke luchthaven in Nederland, Duitsland en België.
Voor een vaste prijs van €70,00 kunt u al vanuit Reeuwijk naar Schiphol rijden, bent u met een groter gezelschap? Dan rijden wij met taxi-busjes voor een vast bedrag van €90,00,- . Onze ruime, maar ook comfortabele auto’s beschikken over voldoende ruimte voor uw koffers en bagage. Met al het gemak en comfort bent u binnen 45 minuten op Schiphol, en voorkomt u bijvoorbeeld dure parkeerkosten op de luchthaven. U wordt voor uw deur opgehaald en op de luchthaven afgezet.
Wilt u ook opgehaald worden vanaf bijvoorbeeld Schiphol Airport? Dan zorgen wij ervoor dat wij uw vluchtgegevens in de gaten houden op de dag van aankomst en staan wij zo op tijd voor u klaar zodat u niet hoeft te wachten, ook bij eventuele vertraging of eerdere aankomst van uw vlucht.

Zakelijk taxivervoer in Bodegraven

Reist u toch liever vanaf Rotterdam Airport vanuit Reeuwijk, dan kan dit al vanaf €39,50! En bent u met een kleine 30 minuten al op Rotterdam Airport. Ook hiervoor geldt dat wij beschikken over taxi-busjes tot 8 personen, dit tegen een tarief van €59,50.-. Wij hebben geen avond en/of weekendtoeslagen, wij werken met vaste prijzen zodat u niet voor verassingen komt te staan en u weet waar u aan toe bent.

Voor de overige luchthaven-tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen om een voordelig tarief vooraf af te spreken.

U woont in Reeuwijk en heeft een taxi nodig? wij zijn snel op uw bestemming en brengen u graag naar uw eindbestemming. Dit doen wij met ruime comfortabele auto’s tegen scherpe tarieven. Reist u regelmatig met de taxi vanuit bijvoorbeeld Reeuwijk, dan kunnen wij een vaste prijs afspreken. Uiteraard verzorgen wij ook taxivervoer vanuit Gouda, Bodegraven en omgeving. Onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring en doen hun uiterste best om u de beste service te verlenen ondanks onze scherp geprijsde tarieven. Veel klanten zijn u al voorgegaan, neem gerust een kijkje op onze recensie pagina, daar leest u talloze ervaringen van tevreden klanten.

Valet parking? Goedkoop parkeren op schiphol?
Onze Taxiservice is vaak Goedkoper én Comfortabeler.

Woon-werk vervoer

Woont uw werknemer in Reeuwijk of omgeving, en is hij of zij om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om met het eigen vervoer naar werk te kunnen komen dan bieden wij de juiste oplossing. Wij halen uw werknemer op het woonadres op, en brengen deze netjes en op tijd naar uw bedrijf. Zo hoeft u bijvoorbeeld een verminderd mobiele werknemer niet te missen, hij of zij kan zijn werk dan als gewoonlijk voortzetten. Aan het einde van de werkdag halen wij de werknemer op en brengen wij deze terug naar huis.
Vaak is het woon-werk vervoer een stuk efficiënter en voordeliger dan het openbaar-vervoer, zeker bij verminderde mobiliteit van uw werknemers. U bespaart geld en tijd, kortom een ideale oplossing voor u en uw werknemer.

Leerlingenvervoer

Uiteraard is het mogelijk om vooraf kennis te maken met de aangewezen chauffeur. Wenst u vervoer voor uw zoon of dochter aan te vragen, dan kan dat snel en gemakkelijk met de volgende vier stappen:

1.

Ga eerst na bij uw gemeente of u toestemming krijgt voor het vervoeren van uw kind.

2.

Wanneer u aan de voorwaarden voldoet dan ontvangt u een indicatie

3.

U neemt contact met ons op, wij plannen een intake gesprek in en nemen alle wensen graag met u door.

4.

Wij plannen de ritten in, en het vervoer kan van start gaan!

Goedkoop of langdurig parkeren op schiphol? Voor de meeste reizen zijn wij voordeliger! Bovendien hoeft u zelf niet te rijden en begint uw vakantie of zakenreis vanaf de voordeur!

Vul het onderstaande formulier in